Brand

PERSONVERNEKLÆRING


Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger Denne personvernerklæringen gjelder for Fagfotograf Eva T. Belland (org.nr. 911625091), som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på dette nettstedet: www.evabelland.com.

Personopplysninger som behandles
Fagfotograf Eva T. Belland samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes
– Navn – Post- og/eller fakturaadresse – Telefonnummer og e-postadresse – Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse Se info om informasjonskapsler (cookies)

Hvordan innhentes informasjon? Vi samler inn opplysninger gjennom skjema du fyller ut ved fotograferingen. Vi tar også vare på opplysninger du sender oss via e-post. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester.

Eksempel
– Når du gjør et kjøp på stand , når vi står på messe som feks dyrskue Lyngdal
– Ved fotografering hos oss

Formålet med informasjonen som innhentes:
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?
Opplysningene lagres i vårt faktureringsystem Conta faktura, fiken.no og interne lagring. Bildene blir oppbevart i arkiv

Hvordan slette opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til post@evabelland.com

Vi utleverer ikke informasjonen din:
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Du har rettigheter:
Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Fagfotograf Eva T. Belland ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.